Glasvezel

Professionele infrastructuur

Op bedrijvenpark de Schaapsloop is door de Coöperatie een modern en hoogwaardig glasvezelnetwerk gerealiseerd. De opzet is dusdanig dat de kans op uitval tot een minimum beperkt blijft. Het gehele netwerk wordt volcontinu gemonitord zodat eventuele calamiteiten snel kunnen worden opgevangen. 
 

Aansluiting op het netwerk

Een fysieke aansluiting op het glasvezelnetwerk van de Coöperatie kan in principe alleen aangevraagd worden door de eigenaar van een perceel op de Schaapsloop 1 en 2. Bij aanvaarding van de aanvraag door de Coöperatie wordt de aanvrager automatisch ook lid van de Coöperatie en daarmee mede eigenaar van het glasvezelnetwerk.  
 

Diensten op het netwerk

De Coöperatie maakt vrij verkeer van digitale diensten en data op haar netwerk mogelijk. Ons open netwerk garandeert een optimale keuzevrijheid. U kunt ondernemen zonder beperkingen of drempels. Met razendsnelle diensten over glasvezel bent u in staat om kosten te besparen, slimmer te werken en te innoveren. Omdat er geen gedwongen winkelnering is kunt u kiezen uit een groot aantal verschillende en concurrerende dienstenleveranciers (service providers). U sluit dus zelf een contract af met een dienstenleverancier.

 

Snelheid

Met Glasvezel is op de Schaapsloop een internet snelheid tot 200Mbit te behalen (afhankelijk van het abonnement).  Dit in contrast met ADSL, waarbij u slechtst een maximale snelheid van +/- 12Mbit kunt bereiken. Er zijn ook bijzondere aansluitingen mogelijk, zoals 1 Gbps, dark fiber en black fiber. Neem contact op met Glasvezel Schaapsloop voor een aansluiting op maat. De door u gekozen snelheid is gegarandeerd. Door de opbouw van het netwerk is de zogenaamde "overboeking"  op uw verbinding niet mogelijk.  

Mogelijkheden

Ons glasvezelnetwerk is supersnel en levert zuivere bandbreedte, hierdoor ontstaan er voor de aangesloten bedrijven vele nieuwe en innovatieve mogelijkheden, zoals: VOIP (telefonie via internet), video-conferencing, supersnel internet, serverhosting, digitale facturen, RFID oplossingen, delen van CAD tekeningen, etc. Het open karakter van ons glasvezelnetwerk maakt het bovendien mogelijk allerlei digitale breedbandige diensten van diverse leveranciers af te nemen.  

 

Diensten

Drie leveranciers geselecteerd die hun diensten aanbieden op het glasvezelnetwerk.

          

 

 Your Fiber overgenomen door Delta Fiber.


Medio 2019 is Your Fiber overgenomen door Delta Fiber Nederland. Klanten van Your Fiber zijn over deze wijziging door de leverancier zelf geïnformeerd.

Installatie

Niet zelf installeren, dan bevelen wij u aan: 

Cube-IT Leenderweg 95 Valkenswaard 040-8800630 
Hedo Pro Burg. Van Hoofflaan 95a Veldhoven 040-2300700 
OBI Automatisering De Hooge Akker 10b Eindhoven 040-2620999