Aanvragen aansluiting

Een aansluiting op het glasvezelnetwerk van de Coöperatie kan in principe alleen aangevraagd worden door de eigenaar van een perceel op de Schaapsloop 1 en 2. Gebruik hiervoor het aanvraagformulier aansluiting op het glasvezelnetwerk van de Coöperatie.  Bij aanvaarding van de aanvraag door de Coöperatie wordt de aanvrager automatisch ook lid van de Coöperatie en daarmee mede eigenaar van het glasvezelnetwerk. 

Huurder

Bent u een huurder van een pand op de Schaapsloop 1 of 2 waar al een glasvezelaansluiting door de eigenaar is gerealiseerd dan kunt u bij de Coöperatie een belichtingsovereenkomst afsluiten. Gebruik hiervoor het aanvraagformulier belichting.  

Indien er nog geen glasvezelaansluiting aanwezig is dan moet u voor het realiseren van een aansluiting op het glasvezelnetwerk in overleg treden met de eigenaar. Indien de eigenaar deze investering niet wil doen kan in uitzonderlijke gevallen de Coöperatie wel een aansluiting op uw kosten realiseren. U wordt dan als ‘aanvrager’ lid van de Coöperatie en verplicht u tot een contractduur van 5 jaar. Een eventueel voortijdig vertrek ontslaat u niet van uw verplichting. Wel kan op uw eigen initiatief het contract worden overgedragen aan de eigenaar en/of nieuwe huurder. 

Aanvraagformulier aansluiting en of belichting

Aanvragen voor een aansluiting en/of belichting kan uitsluitend door de gevraagde formulieren volledig ingevuld en met de gevraagde bijlages compleet en ondertekend te versturen per email naar secretariaat@glasvezelschaapsloop.nl of per post naar:

Coöperatie Bedrijvenparken Valkenswaard U.A.
P/a/ Wilhelminapark 54
5554 JG VALKENSWAARD

Met het insturen van uw aanvraag tot aansluiting gaat u akkoord met de dienstomschrijving en gebruiksvoorwaarden glasvezel Coöperatie bedrijvenparken Valkenswaard U.A. Beide documenten kunt u hieronder downloaden.

 

Aanvraagformulier aansluiting glasvezel

Aanvraagformulier belichting

dienstomschrijving glasvezel Coöperatie Bedrijvenparken Valkenswaard U.A.

gebruiksvoorwaarden glasvezel CoöperatieBedrijvenparken Valkenswaard U.A.